Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

 

Aktivitetscenter Bispebjerg

Sammen skaber vi rammerne for et aktivt og trygt ældreliv.

Vi lægger vægt på, at der er god stemning i centret. Alle er en del af fællesskabet, og vi hjælper hinanden med at få en god dag. Sammen skaber vi rammerne for et aktivt og trygt ældreliv. Alle medlemmer kan bidrage med idéer og ønsker til aktiviteter. Vi har et bredt udbud af fysiske og sociale aktiviteter hver dag.

Vi har en stor dejlig have. Her er blomster, frugttræer og et dejligt drivhus. Vi går mange ture i vores have, vi har en krolfbane og god plads til udendørstræning. Man kan også finde en stille krog til at sidde og nyde årstidernes vejr.

Vores træningstilbud har fokus på, at alle kan være med på deres eget niveau, samt at der er træning for hele kroppen. Hos os kan man både træne på hold og få hjælp til at træne på egen hånd.
Vi har fine træningsmaskiner, der er nemme at betjene. Vi har også trehjulede seniorcykler, der kan bruges i lokalområdet.

Vi har mange sæsonbetonede aktiviteter, såsom faldforebyggelse, styrketræning, aktiv sammen i naturen, holdspil, havegruppe og meget mere.

Vi holder også flere fester og arrangementer i løbet af året. Vi kan godt lide at være udenfor og bruger årstidernes muligheder aktivt. Der er jævnligt mulighed for at komme med på ture ud af huset.
Hver onsdag har vi aktiviteter på særligt tilrettelagte hold. Spørg personalet om aktuelle muligheder.

Vi glæder os til at møde dig i Aktivitetscenter Bispebjerg

 

Om Aktivitetscenter Bispebjerg