COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Aktivitetscenter Huset

Huset er et dagtilbud til yngre borgere med en demenssygdom.

Huset er beliggende i lokaler i trygge og grønne rammer. Det er et tilbud til hjemmeboende borgere i Københavns Kommune med en demenssygdom. Huset adskiller sig fra de andre demenstilbud i Københavns Kommune, idet brugernes gennemsnitsalder er lavere.

Det giver mulighed for at tilgodese yngre dementes behov for socialt samvær med andre i samme situation og tilbyde dem energikrævende og stimulerende aktiviteter.

Når du starter i tilbuddet, får du en kontaktperson, så du altid ved, hvem du skal gå til, hvis du har spørgsmål.

Som pårørende har du mulighed for at møde ligestillede gennem en vifte af arrangementer hen over året, ligesom du dagligt vil modtage en mail om dagens aktiviteter. Dette gør det nemmere for dig som pårørende at kunne tale med din ægtefælle/partner om, hvorledes dagen er gået.

Transport til og fra Huset foregår i Husets egne minibusser i tidsrummene 8.30-10 og 14-16. Det er altid Husets personale, der henter og bringer. Der er også mulighed for selv at møde op i dagtilbuddet.