Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

 

Aktivitetscenter Østerbro

Vi har gode rammer for aktivitet og samvær.

Aktivitetscenter Østerbro har skønne udendørs faciliteter i form af en stor have med mulighed for mange forskellige aktiviteter. Måske er du til vind i håret og jord under neglene? Måske vil du dyrke grøntsager og blomster? Måske er du mere til at nyde at se årstidernes skiften eller slikke sol på en stille havebænk, mens du filosoferer over livet – alene eller sammen med andre. Det hele kan lade sig gøre i vores dejlige have.

Vi ligger tæt ved Øresund og naturskønne områder, som vi udforsker på vores cykler.

Som medlem har du mulighed for at dyrke forskellige former for motion både indendørs og udendørs. Vi har både en krolfbane og udendørs træningsfaciliteter.

Der er rig mulighed for at lave kreative aktiviteter, hvad enten du er til nål og tråd eller hammer og sav.

Du kan lære at bruge computer og internet eller få hjælp til at komme i gang med din iPad. Vi har billard og dart i kælderen. Vi har debat og quiz. Går du og drømmer om andre aktiviteter, er det bare at sige til. Vi planlægger nemlig aktiviteterne i fællesskab ud fra medlemmernes ønsker og idéer.

 

Om Aktivitetscenter Østerbro