Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

 

Aktivitetscenter Vanløse

Aktivitetscenter Vanløse er et tilbud til dig, som søger en aktiv hverdag. Vi består to afdelinger – en på Bonderupgård og en på Damsøgaard.

Aktivitetscenter Vanløse er stedet, hvor samvær og meningsfulde aktiviteter skaber venskaber. Vi har stort fokus på træning, og vi har flotte fitnesscentre.  Vi er et tilbud til dig over 65 år, som bor i eget hjem.

- Det er altid hyggeligt at komme herover. Det er et dejligt afbræk på dagen. Man kan komme, som man er, og bliver altid modtaget med et stort smil fra personalet og andre medlemmer, udtaler et medlem.

Aktivitetscenter Vanløse har stemning og sjæl. Du vil opleve at blive en del af aktiviteterne i det omfang, der passer netop dig. 

Du får en høj grad af medbestemmelse. Du kan hver dag nyde god hjemmelavet mad i hyggelige rammer, som indbyder til socialt samvær.

Aktivitetscenter Vanløse består af to afdelinger. Engang imellem laver vi også aktiviteter på tværs af de to afdelinger:

Bonderupgård

Vores største afdeling ligger på plejehjemmet Bonderupgård. Her kan du komme direkte ind fra gaden. Vi har også medlemmer, som er visiteret af kommunen.

Bonderupgård er blandt Københavns profilplejehjem, og hos os har vi et særligt fokus på dyr og udeliv. Dags dato har vi hunde, høns, kaniner, fisk, undulater og en stor, flot arapapegøje, som skaber fællesskab og glæde.

Damsøgaard

Vores anden, mindre afdeling ligger på plejehjemmet Damsøgaard. For at benytte denne del af vores aktivitetscenter skal du være visiteret af kommunen.

Aktivitetscenter Vanløses afdeling på Damsøgaard har cirka 10 faste borgere. Vores lille størrelse betyder, at vi har ekstra meget plads til nærvær.

 

Om Aktivitetscenter Vanløse