Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

 

Daghøjskolen Peder Lykke Centret

Daghøjskolen tilbyder over 70 ugentlige holdaktiviteter med kompetente og engagerede undervisere. Kom endelig forbi til en rundvisning.

Peder Lykke Centrets Daghøjskole er for førtids- og folkepensionister samt efterlønnere i Københavns Kommune.

Grundlaget for al aktivitet på daghøjskolen er værdsættelse af og respekt for det enkelte menneske under hensyntagen til fællesskabets interesser.

Daghøjskolen tilbyder over 70 ugentlige holdaktiviteter med kompetente og engagerede undervisere.

Hvad enten du interesserer dig for filosofi, historie, sprog, opera, kunstforståelse, slægtsforskning, styrketræning, yoga, "Herremad og historier" eller "Alle knib gælder!", så kan du altid finde sjovt og konstruktivt samvær med andre seniorer hos os - det eneste det kræver er, at du vælger blandt de 70 hold, vi tilbyder. Daghøjskolen har et stort og velfungerende frivilligkorps.

På daghøjskolen er der fokus på livskvalitet i ordets brede betydning: Den enkelte får mulighed for at deltage som aktiv, ansvarstagende samfundsborger.

Aktiviteterne og ånden på Daghøjskolen kendetegnes ved livsglæde, fysisk og mental motion samt handlekraft og kompetence.

 

Om Daghøjskolen Peder Lykke Centret