Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

 

Samlingspunkt Indre By

Vi har fokus på kultur, brugerindflydelse, demokrati, livskvalitet, sundhedsfremme og aktiviteter med nærvær og interessefællesskaber.

Samlingspunkt Indre By er et tilbud til borgere i Indre By. I Samlingspunktet opbygges relationer og venskaber. Samlingspunktet ligger i Huset i Magstræde, som er et historisk sted med en hyggelig atmosfære, caféstemning og egen biograf. Der bydes på en alsidig vifte af arrangementer og socialt samvær gennem bl.a. film- og dokumentarfremvisning, morgengymnastik, foredrag, fællesspisning, kreativt film-, sy- og malerværksted, hjælp til IT (fx e-Boks, smartphone, computer, brug af sociale medier mm.), ture ud af huset, byvandringer og events til højtider.

I samlingspunktet skaber vi rum for, at den enkelte har nogen at dele sine livshistorier med, for på den måde bedre at kunne håndtere og trives med de vilkår og den foranderlighed, alderdommen giver. Samlingspunktet medvirker til at give ældre borgere en stemme og sikre, at man på forskellige måder kan bidrage med viden og idéer til udviklingen i bydelen.

Målet er, at man som ældre oplever bydelen som tilgængelig på nye måder, hjulpet af den personlige styrke og mestring, man opnår gennem fællesskabet i Samlingspunkt Indre By.

 

Om Samlingspunkt Indre By