Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

 

SeniorCentret Sct. Joseph

Vi tilbyder samvær, aktiviteter og fællesskab.

Centret er åbent for alle, som har lyst til at være med! SeniorCentret har skønne fysiske rammer og ligger i det gamle Sct. Joseph Hospital.

Vi tager godt imod alle, og den første mandag i hver måned kl. 10 holder vi åbent hus, hvor du får en rundvisning og introduktion til vores mange aktiviteter og tilbud. Kom og få en kop kaffe, se de dejlige rammer, vi har, og få mere at vide om SeniorCentret og alle vores aktiviteter – helt uforpligtende.
Du kan herefter gratis prøve centrets tilbud resten af måneden og finde ud af, hvad der passer til dig, før du melder dig ind.

I SeniorCentret har vi få ansatte og mange frivillige. Hos os kan du derfor også bruge dine kompetencer og yde en frivillig indsats for og med andre seniorer og på den måde også blive en del af et aktivt fællesskab. Så har du tid og lyst til at give en hånd med i hverdagen, har vi mange opgaver, som du kan være med til at løse.

Alle er velkomne i SeniorCentret Sct. Joseph!

 

Om SeniorCentret Sct. Joseph