Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

 

Aalholmhjemmet Aktivitets- og Demenscenter

Aktivitetstilbuddet er et særligt tilbud for borgere med demens, og personalet har specialviden om demens.

I vores aktivitetscenter har vi forskellige aktiviteter, fx sang og musik, dans, højtlæsning, spille spil, håndarbejde, klippe og klistre, tegne og male.

Vi ønsker at skabe sammenhæng og livsglæde, så vi med god kontakt til både dig og dine pårørende kan imødekomme dine ønsker og behov.

Derudover arbejder vi målrettet med at vedligeholde de ressourcer og funktionsevner, du har. Det gør vi blandt andet ved at inddrage hverdagens gøremål i vores aktiviteter, fx vaske op, dække bord, støve af, stryge tøj osv.

Vi er et lille sted med trykke, rolige og hjemlige rammer, så derfor bliver du hurtigt en del af fællesskabet. Vi henter og bringer dig i husets bus og tager jævnligt på planlagte eller spontane udflugter.

Husets dejlige sansehave og den hyggelige gårdhave indbyder til aktiviteter eller afslapning alt efter behov.

Vi har fokus på hverdagslivet og lægger stor vægt på tryghed og gode ”her og nu-oplevelser”, og vores mål er at skabe en meningsfuld hverdag for dig.

Om Aalholmhjemmet Aktivitets- og Demenscenter