Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

 

Aktivitetscenter Midtpunktet

Vi er et socialt fællesskab, hvor livsglæde, imødekommenhed og en god stemning er vigtige elementer i hverdagen.

Her kan du være med i en bred vifte af aktiviteter, og vi lægger vægt på, at du får mulighed for at få gang i kroppen, bruge dine sanser og skabe venskaber med andre medlemmer og Sølunds beboere.

Vores aktiviteter
Vi tilbyder fx herreklubber, spiseklubber, havegruppe, wellness, masser af konkurrencer og spil, busture ud i det blå samt musik og sang. Aktiviteterne er tilpasset, så alle kan være med. Vi er en del af Plejecenteret Sølund, som har en musikprofil, og derfor er musikken også en naturlig del af vores aktiviteter.

Det fysiske miljø og ekstra støtte
Vi er et forholdsvis lille og hyggeligt aktivitetscenter, hvilket er godt, hvis du har svært ved at overskue mange mennesker på én gang. Vi har også mulighed for at give ekstra fysisk støtte og omsorg efter behov.

Mulighed for transport og mad
Når du tilmelder dig Midtpunktet, har du mulighed for at tilkøbe transport. Du vil blive hentet mellem kl. 9.00 og 9.30 og har mulighed for at blive kørt hjem fra Midtpunktet kl. 14.00 eller kl. 15.30. Du kan købe mad i vores café eller tilmelde dig Sølunds madordning med tilbud om morgenmad (hjemmebag) og/eller varm mad til frokost. Vi har også en lille kiosk med basale dagligvarer og blomster.

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores tilbud. Tilmelding sker via visitationen.

 

Om Aktivitetscenter Midtpunktet