Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

 

Aktivitetstilbud Bomi-Parken

Aktivitetstilbud Bomi-Parken er et hyggeligt sted med kun 20 daglige brugere.

Hos Aktivitetstilbud Bomi-Parken lægger vi vægt på det enkelte menneskes interesser, behov og styrker. Du kan deltage i iaktiviteter fx håndarbejde, spil, billard og hyggesnak. Du kan også være med til at igangsætte nye aktiviteter.

Vi har dagligt fællesgymnastik med musik, og bagefter spiser vi sammen i caféen. Du har også altid mulighed for at træne individuelt i vores træningssal. Vi har aktiviteter som fx banko, erindringsdans, sang og svømning. Om sommeren gør vi gymnastik i vores dejlige blomsterhave. Vi har desuden kirkekaffe hver måned med besøg af den lokale præst. Og så er vi kendt for vores fantastiske fester. Vi afholder blandt andet store høst-og julemarkeder hvert år. Om Aktivitetstilbud Bomi-Parken, fortæller brugerne selv:

Her tager vi vare på hinanden. Og vi bliver altid modtaget med et smil. Vi er rigtig gode til at hygge, og vi bestemmer selv, hvad vi vil lave. 

Hos os kommer brugere med mange forskellige behov for hjælp og støtte. Det er vores personale uddannet til, og du er meget velkommen.

 

Om Aktivitetstilbud Bomi-Parken